.

Спецификации : Полнач за лаптоп / адаптер / кабел ширум светот Користете го опсегот на напон на напон : 1
(Влез : 110 V 117 V 120 VAC 60 Hz или 220 V 230 V 240 VAC 50 Hz Погоден напон за влез за вашата адреса за испорака...
Напреден дизајн, висока преносливост бренд ново! Одлична услуга за клиенти! Тестирани единици Во одличн
Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�
Влез Ворлд Влез ✎ : Напон 100240 VAC 50 / 60 Hz ✎ Заштита на безбедност ✎ : Нема бучава, операција со ниска темпер�
AC / DC адаптер за симбол на Motorola MC3000 MC55 MC75 CRDXXXX единечен слот за полнење лулка Влезен напон AC 100240 V 5060 Hz...
Влез : AC 100240 V 5060 Hz Излез : DC 6 V 2 A 12 W MAX Стандарди DC конектор : 5,5мм2,5мм, должина на кабелот : 93см (3,1ft) Внатре (+),
Оценка на адаптерот : светски широк 100 V ~ 240 V 50 / 60 Hz UL наведен 8 стапало вкупна должина на кабелот Сите про�
(Влез : 110 V 117 V 120 VAC 60 Hz или 220 V 230 V 240 VAC 50 Hz Погоден напон за влез за вашата адреса за испорака Тестирани е�
Влез : 100 V 240 V ширум светот Замена : Овој адаптер е сосема нова замена, а не оригинална Заштита на излез на
Влез : 100 V240 V AC; Одлично за замена или патување назад OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон...
⭐ 【Карактеристики】 : Специјален дизајн и материјали со висок квалитет Осигурете се дека адаптерот се �
[Оценето 12 V @8 A MAX 96 W] : AC 110240 V 5060 Hz Конвертирајте во DC 12 Volt 8 AMP класа 2 напојување, доволно моќност за да извр
Напреден дизајн, нова замена за висока преносливост за полначи Висока ефикасност на размена на енергиј�
Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�
Влезен напон со широк широк 100240 VAC 50 / 60 Hz.OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : преку струја за
Регулирано 9 V 500 MA, 2,1 mm x 5,5 mm, центар за нега на негативна поларитет Филтиран за нула потпевнување, работа
Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�
Влез : 100 240 VAC 50 / 60 Hz светски напон за употреба PSU Ве молиме, проверете дали е моделот на вашиот уред без ра
Влез : 110 V 117 V 120 VAC 60 Hz или 220 V 230 V 240 VAC 50 Hz Погоден влезен напон за вашата земја / област Тестирани единици
Влезен напон со широк широк 100240 VAC 50 / 60 Hz.OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : преку струја за
DC конектор : во внатрешноста на 2,1мм / 2,5 мм; Надвор : 5,5 мм 12 V 4 A Wallиден адаптер за адаптер Должина на кабело
Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�
Влезен напон со широк широк 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја на и�
Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�
Продолжува кој било кабел за адаптер 9 V на 15 стапки Наведен UL Продолжува кој било кабел за адаптер 9 V на 15
Ултра низок профил : 30мм Универзален влез / целосен опсег Вградена активна функција PFC Ладење со беспла�