.

Стилски Може Поладна ОбвивкаГолемина 10, 5х4, 5 инчи Чувајте го вашиот пијалок изолиран и вашите раце зашт�
Стилски Може Поладна ОбвивкаГолемина 10, 5х4, 5 инчи Чувајте го вашиот пијалок изолиран и вашите раце зашт�
Универзално Вклопување : Совршено дизајнирано за цврсто вклопување на различни тенки лименки од 12 мл, О�
● ЧУВАЈТЕ ЛАДНО БЕЗ ПОТЕЊЕ технологијата со вакуумска изолација Од Нерѓосувачки челик Со Двоен ѕид го
Совршено вклопување : Наменето да се вклопуваат поголеми лименки или шишиња со пит шишиња од 22 мл до 24 мл
Универзално Вклопување : Совршено дизајнирано за цврсто вклопување на различни тенки лименки од 12 мл, О�
Стилски Може Поладна ОбвивкаГолемина 10, 5х4, 5 инчи Чувајте го вашиот пијалок изолиран и вашите раце зашт�
Големина : долна ширина 2,9 во / 7,5 см, горна ширина 4,1 во / 10,5 см, висока 7,5 во / 19 см, погодна за повеќето 30 мл.ќ
Универзално Вклопување : Совршено дизајнирано за цврсто вклопување на различни тенки лименки од 12 мл, О�
Склопувачко дно, се преклопува рамно за складирање 1 / 8 " (3мм) неопренови материјал Спречува оштетување н
●Издржлив Материјал●овој леден ракав за кафе е изработен од издржлив неопрен со висока густина со фле�
Одговара На Црвената Соло Чаша или Секое Возење низ Сода, Кафе (Данкин или Старбакс) Врвот на чашата се у�
Универзално Вклопување : Совршено дизајнирано за цврсто вклопување на различни тенки лименки од 12 мл, О�
【Трајлив материјал】 Овој замрзнав ракав за кафе е изработен од издржлива неопрена со висока густина с�
3 големина : мали 1820 мл; Среден 2428 мл; Голем 32 мл Изберете од 3 големини на неопренови изолирани ракави за ч
Стилски може да се ладиме големина 10.5x4,5 инчи Го задржува вашиот пијалок изолиран и вашите раце се зашти
Прекрасно Животно Одговара повеќето слаби високи лименки од 12 мл вклучуваат најпопуларни конзерви за п
【Трајлив материјал】 Овој замрзнав ракав за кафе е изработен од издржлива неопрена со висока густина с�
Донесете ја кулминацијата на забавата со Оваа Специјална галантерија за пиво, само уживате во вкусното
Стилски Може Поладна ОбвивкаГолемина 10, 5х4, 5 инчи Чувајте го вашиот пијалок изолиран и вашите раце зашт�
Универзално Вклопување : Совршено дизајнирано за цврсто вклопување на различни тенки лименки од 12 мл, О�
Стилски Може Поладна ОбвивкаГолемина 10, 5х4, 5 инчи Чувајте го вашиот пијалок изолиран и вашите раце зашт�
●Издржлив Материјал●овој леден ракав за кафе е изработен од издржлив неопрен со висока густина со фле�
Универзално Вклопување : Совршено дизајнирано за цврсто вклопување на различни тенки лименки од 12 мл, О�
Стилски може да се ладиме големина 10.5x4,5 инчи Го задржува вашиот пијалок изолиран и вашите раце се зашти
Универзално Вклопување : Совршено дизајнирано за цврсто вклопување на различни тенки лименки од 12 мл, О�
Стилски Може Поладна ОбвивкаГолемина 10, 5х4, 5 инчи Чувајте го вашиот пијалок изолиран и вашите раце зашт�